Over Glenn

Ik ben een geboren en getogen Antwerpenaar, maar rond 2016 heb ik mijn hart verpand aan Nederland. Nu woon ik onder de rook van Rotterdam.

Mijn carrière is begonnen als ondernemer in de bouw. Iets heel anders dan wat ik nu doe. Maar eigenlijk komt het toch wel op hetzelfde neer, namelijk renoveren! Nog steeds mag ik graag wat klussen in en om het huis maar mijn hart ligt bij het coachen en begeleiden van mensen. Nieuwe stappen in het onbekende zijn mij dus ook niet vreemd!

Toen ik in oktober 2017 met LLegend Lifestyle Coaching begon heb ik mijn bedrijf in de bouw achter me gelaten, om me volledig te kunnen focussen op de coaching, mijn eigen gezondheid en sport. Als je me een beetje gevolgd hebt, dan weet je dat sport en gezondheid een belangrijk onderdeel van mijn leven zijn. Je zou kunnen zeggen dat de sportschool mijn tweede huis is.

Ik denk dat het ene niet zonder het ander kan. Een goede gezondheid en een positieve mindset gaan vaak hand in hand! Gezonde voeding, veel bewegen en een positieve mindset zijn wat mij werkelijk gelukkig maakt.

Natuurlijk zijn er altijd factoren waar je geen invloed op hebt, maar wanneer je aanpakt wat je aan kan pakken en open staat voor verandering en kansen, dan zul je altijd groeien als mens!

To Become Your Own LLegend you need to find out what unlocks your beast mode and make it a part of your daily routine

Mijn passie zit dan ook in persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat wil ook zeggen dat ik geen standaard coach ben, ik zadel je niet op met opdrachten en huiswerk.

Elk mens is uniek en elke missie vergt een eigen aanpak. Veel liever ga ik met je in gesprek om samen achter jouw knelpunten te komen. Vaak kom je in een gesprek samen tot nieuwe inzichten. Uit mijn eigen verleden weet ik dat vallen en opstaan soms de enige manier is om echt dingen te leren. Pas als je valt en jezelf terug omhoog kunt krijgen ben je bezig met jouw moment van groei. Ben niet bang om fouten te maken, want van fouten kun je juist leren! En trouwens… Wie zegt wat goed of fout is? Ik coach dan ook vanuit mijn eigen ervaring, levensverhaal en levenslessen. Ik ga graag met je op zoek naar jouw capaciteiten en kwaliteiten.

Vallen, opstaan, afstoffen en weer doorgaan!

De twee belangrijkste pijlers voor elk mens, (startende) ondernemer, werknemer of ouder zijn een sterke en positieve mindset en een onverwoestbaar zelfvertrouwen Wanneer je vanuit die pijlers gaat werken zul je:

✅ … de beste en de sterkste versie van jezelf ontwikkelen

✅ … jouw authentieke zelf ontdekken

✅ … je gelukkig en vrij voelen

✅ … jezelf naar een hoger niveau tillen

Met mijn enthousiaste aanpak en positieve kijk op het leven help ik heel graag om de beste versie van jezelf te ontdekken. Met mijn “recht voor z’n raap” aanpak weet je direct waar je aan toe bent. Geen zachte en flauwe opdrachten, geen voorzichtige woorden, maar bouwen aan jouw positieve, sterke zelf! Dat wil niet zeggen dat ik geen gevoelsmens ben, emotie is iets wat ook bij het leven hoort. Dat mag er ook zijn. Voor alles is een tijd en plaats. Maar wanneer je je hoofd op orde brengt zul je merken dat je meer ruimte hebt voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

Als actief mental coach help ik jou dan ook graag naar een sterke mindset, meer zelfvertrouwen en de beste versie van jezelf!

Zet vandaag nog jouw eerste stap in het ontwikkelen van jouw ijzersterke mindset en een onverwoestbaar zelfvertrouwen.

Kijk even in mijn agenda en boek jou sessie !

 Search